Asiakkaitamme

Yhteistyöllä tuloksia.

Markkinointi johtaa tuloksiin, jos oikea viesti viedään oikein perille. Olemme mainostoimisto ja videotuotantoyhtiö, jonka toimialue on koko maailma. Toimialasta ja koosta riippumatta asiakkaat ovatkin luottaneet palveluihimme ja tapaan toimia. Alta löydät referenssejä asiakastöistämme vuosien varrelta.

 • Näytä kaikki
 • Digimarkkinointi
 • Graafinen suunnittelu
 • Kansainvälinen markkinointi
 • Kuvittaminen
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Sisällöntuotanto
 • Strateginen suunnittelu
 • Valokuvaus
 • Verkkosivut
 • Videotuotanto

Sako

Olemme olleet mukana rakentamassa SAKO:n brändiä markkinointivideoiden, tuotekatalogin, mainosten sekä muiden markkinointimateriaalien muodossa. Tavoitteenamme on viestiä asiakkaille SAKO:n arvoja, sekä nostaa heidän huipputuotteensa niiden ansaitsemaan valokeilaan nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää
Subaru

Subaru

Yhteistyömme Subarun kanssa on jatkunut jo yli 15 vuoden ajan. Vuosien saatossa olemme oppineet paljon työnteosta kansainvälisen toimijan kanssa ja saaneet toteuttaa runsaasti erilaisia materiaaleja automallien lanseerauksista sosiaalisen median kampanjoihin.

Lue lisää
Elfa Finland Oy

ELFA Finland Oy

Elfa suunnittelee sekä valmistaa kauniita ja käytännöllisiä säilytysjärjestelmiä kodin kaikkiin tiloihin. Olemme ideoineet sekä toteuttaneet yhdessä lukuisia erilaisia markkinointimateriaaleja aina menestyksekkäistä bannerikampanjoista näyttäviin messuosastoihin ja toimivista radiomainoksista somemarkkinointiin.

Lue lisää
Helsinki Outlet

Helsinki Outlet

Ostosparatiisi Helsinki Outlet sijaitsee nimensä mukaisesti Helsingissä, Kehä III:sen varrella. Tiukoista aikatauluista, laadukkaasta ilmeestä, näyttävistä ilmoituksista ja nokkelista kampanjoista – Niistä on yhteistyömme tehty keväästä 2020 lähtien.

Lue lisää
Hyvinkään Lämpövoima käyntikortti

Hyvinkään Lämpövoima

Jo useita vuosia jatkunut yhteistyömme on pitänyt sisällään paljon erilaisia projekteja bannerimainonnasta verkkosivuihin ja lehti-ilmoituksista kokonaisvaltaiseen brändiuudistukseen. Lämminhenkisen ja asiakkaitaan aidosti kuuntelevan yrityksen markkinoinnissa on tärkeä saada tuotua esille tuo sama lämpö kuin sen henkilöstöstä ja toiminnasta huokuu.

Lue lisää
Erämessut

Kansainväliset Erämessut

Meillä on ollut ilo saada tehdä Erämessujen monipuolista markkinointia jo useiden vuosien ajan. Sujuvan yhteistyön tuloksena on syntynyt muun muassa melkoinen määrä lehti-ilmoituksia, useita bannerimainoksia, käyttäjäystävälliset verkkosivut, roimasti erilaisia messumateriaaleja sekä radio- ja tv-mainoksia.

Lue lisää
Mestari Forsman

Mestari Forsman

Atria-konsernin alle kuuluvan Mestari Forsman -tuotemerkin rakastetut ruoat löytyvät nykyisin myös kuluttajapakkauksissa kauppojen valmisruokahyllyistä. Lähdimme yhdessä asiakkaan kanssa rohkeasti jalostamaan jo olemassa olevaa Mestari Forsman -brändiä uusin maustein.

Lue lisää
Topbox

Topbox

Topbox on siirreltävä, ulko- tai sisätiloihin soveltuva myynnin kokonaisratkaisu, joka nostaa palvelusi saavutettavuuden uudelle tasolle. Tähänkin on meillä tehty kaikenlaista kivaa ja kaunista, brändiohjeistuksesta ja kuva- ja videotuotannosta tulokselliseen sähköiseen markkinointiin. Tarina jatkuu ja lisää on tulossa!

Lue lisää
UTU

UTU

Yli 100-vuotias UTU-konserni on suomalainen perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. UTUn kanssa olemme päässeet luomaan yhteistyössä brändiä kokonaisvaltaisesti, visuaalisesta identiteetistä sisällöntuotantoon ja kampanjakokonaisuuksiin.

Lue lisää
SF Caravan

SF-Caravan

SF-Caravan on matkailuajoneuvojen käyttäjien muodostamien yhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö, joka on ajanut leirintämatkailijoiden asioita jo vuodesta 1964. Jo vuodesta 2014 olemme tehneet yhteistyötä erilaisten sisällöntuotantojen ja kampanjoiden muodossa.

Lue lisää
Reka

Reka Kaapeli Oy

Reka Kaapeli valmistaa, myy ja kehittää turvallisia kaapeleita teollisuuden, rakentamisen ja sähkönsiirron tarpeisiin. Olemme tehneet Reka Kaapelin kanssa pitkään yhteistyötä, visuaalisen identiteetin työstämisestä monipuoliseen sisällöntuotantoon ja tuotelanseerauksiin.

Lue lisää
Etelä-Hämeen Osuuspankki

Etelä-Hämeen Osuuspankki

OP Etelä-Häme on Hämeenlinnan, Hattulan ja Riihimäen alueella toimiva täyden palvelun pankki. Olemme tuottaneet yhteistyössä niin markkinointimateriaaleja, live-lähetyksiä kuin sosiaalisen median sisältöä OP Etelä-Hämeelle. Käsissämme ovat muotoutuneet lehti-ilmoitukset, bannerit, painotuotteet ja kampanjakokonaisuudet.

Lue lisää
Loimua

Loimua

Loimua on suomalainen kaukolämpöyhtiö, joka tarjoaa lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja. Olemme toteuttaneet laajoja videotuotantoja saadaksemme Loimuan lämmön ja tarinan välittymään liikkuvan kuvan kautta, sekä vahvistaneet yhtiön visuaalista ilmettä laadukkaiden valokuvien avulla. Lisäksi olemme edistäneet Loimuan näkyvyyttä monipuolisilla somekampanjoilla.

Lue lisää
Kiertokapula

Kiertokapula

Kiertokapulan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2009. Yhtiön visuaalinen identiteetti ja graafinen ilme on laitettu tällä välin kuntoon pariinkin otteeseen, toiminnan kehittymisen aina niin vaatiessa. Sisällöntuotannon tarpeista olemme alusta lähtien vastanneet laajalla skaalalla, kuvista ilmoituksiin ja videoista asiakaslehteen.

Lue lisää
Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja Hämeenlinnan keskussairaala lähtivät vuonna 2018 uudistamaan viestintäänsä yhdessä Preciksen kanssa. Monimutkaisia ja vähemmän mediaseksikkäitä asioita haluttiin tuoda esiin mielenkiintoisella, huomiota herättävällä tavalla. Ja niin syntyi Herra Sattunen.

Lue lisää
Bussipro

BussiPro

BussiPro on kasvanut yhden miehen autotalliyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi yhdessä Preciksen kanssa. Yhteistyö BussiPron kanssa lähti liikkeelle jo vuonna 2008 yrityksen graafisen ilmeen luomisella. Vuosien varrella olemme tuottaneet materiaaleja kansainvälistymisen edistämiseksi, kuten erilaisia viestintää tukevia työkaluja, messuosastoja ja sähköpostimarkkinointia.

Lue lisää
HPK

HPK

HPK on vuonna 1929 perustettu jääkiekkojoukkue, joka pelaa jääkiekon Liigassa. HPK:n kanssa on tuotettu materiaalia laidasta laitaan. Precis on ollut jo vuosia vastuussa esimerkiksi otteluissa nähtävistä videoista ja trailereista. Olemme toteuttaneet myös mm. lehtimainoksia, promootiomateriaaleja, televisiomainontaa ja some-sisältöjä.

Lue lisää
Hämeenlinnan teatteri

Hämeenlinnan Teatteri

Luovaa hulluutta ja hullun tiukkoja deadlineja. Precis ja Hämeenlinnan Teatteri ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2006. Markkinoinnin kokonaisuus suunnitellaan tuotanto kerrallaan, pitäen huolta Hämeenlinnan Teatterin alueellisesta erottuvuudesta, korostaen samalla tuotantojen luovaa laadukkuutta.

Lue lisää