Hyvinkään Lämpövoima

Lämminhenkistä markkinointia lämpöä hehkuvan brändin ympärillä.

Hyvinkään kaupungin omistama palveluyhtiö Hyvinkään Lämpövoima Oy pitää Hyvinkään lämpimänä hyödyntäen ekologista lämpöä sekä varmistaen kaukolämmön edullisen hinnan. Tuttavallisemmin HLV:nakin tunnettu yritys on haluttu yhteistyökumppani sekä vastuullinen energiaratkaisujen edelläkävijä.

Jo useita vuosia jatkunut yhteistyömme on pitänyt sisällään paljon erilaisia projekteja aina pienemmistä toimeksiannoista suurempiin kokonaisuuksiin. Olemme saaneet ideoida sekä toteuttaa kaikkea aina bannerimainonnasta verkkosivuihin ja lehti-ilmoituksesta yrityksen erilaisiin julkaisuihin. Lämminhenkisen ja asiakkaitaan aidosti kuuntelevan yrityksen markkinoinnissa on tärkeä saada tuotua esille tuo sama lämpö kuin sen henkilöstöstä ja toiminnasta huokuu.  

Saimme kunnian olla uudistamassa HLV:n brändiä kokonaisvaltaisesti keväällä 2022. Uudistus toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Hyvinkään Lämpövoima Oy:n asiakkaiden sekä henkilöstön kanssa. Uudistettu brändi hehkuu nyt sitä lämpöä, joka on läsnä kaikkialla Hyvinkään Lämpövoima Oy:ssä. Päivitimme logon vastaamaan yrityksen arvoja entistä paremmin ja toteutimme asiakkaan toiveiden mukaiset, asiakasystävälliset ja saavutettavat verkkosivut. Sisällöntuotanto päivitettiin kauttaaltaan visuaalisten elementtien ja lämpimien sanomien osalta tähän päivään.

Mitä kaikkea loistavaa edessä vielä siintääkään!

Teot

Tiimi

Marianna Hatsala
Marianna Hatsala
projektipäällikkö, verkkoprojektit
Tiina Suilo
Tiina Suilo
AD, Copywriter
Julia Grönroos
Julia Grönroos
projektipäällikkö
Kari Häti
Kari Häti
myynti- ja yhteysjohtaja