Oi, minne menet Mainostoimisto?

Oi, minne menet Mainostoimisto?

Jos joku olisi kertonut, millaisia käänteitä jokaiseen viikkoon on tänäkin syksynä mahtunut, en olisi uskonut. Värikkäitä asiakkaita, monipuolisia tarpeita, haastavia tilanteita ja lopulta niin rikasta toimintaa sekä tuottavia lopputuloksia. Kiitokset täytyy esittää niille, jotka sen ansaitsevat; asialleen omistautuneet työntekijät ja rakentavasti yhteistyössä toimivat asiakkaat. Teemme tätä heille ja heidän tuotteidensa tai palveluidensa erottautumisen vuoksi, myös jatkossa.

Vaan mikä on suuntamme ensi vuonna? Jälleen kohti paremmuutta, sisäisesti ja ulkoisesti. Yritysfuusio on enää muisto vain ja olemme saaneet prosessit siihen kuosiin, että voin jo luvata kevään olevan jälleen työntäyteinen. Uusia asiakkuuksia, uusia toimialoja, teknistä kehitystä. Se pitää mainoshenkilöt liikkeessä!

Liike ei pysähdy silloinkaan, kun täytämme 30 vuotta helmikuussa 2023. Juhlistamme tätä työn merkeissä, ilman vastaanottoa tai adresseja, kiitos. Haasteita riittää varmasti myös juhlavuonna, mutta koemme ne aina mahdollisuuksina joihin tartumme, emme väistele.

Kalenteria tarkastellen, montaa hetkeä lepoa meille ei tänä jouluna suoda. Sen verran otamme kuitenkin erivapauksia, että henkilökuntamme lomailee suurelta osin koko viikon 52.

Palataan perusasioiden äärelle, vietetään lämminhenkinen joulu meille rakkaiden ihmisten kesken. Toivotan teille kaikille turvallista ja merkitsevää joulua sekä vuoden loppua!

Markkinointisorvi laulaa taas vaihdetuin terin 2.1.2023 alkaen.

Jaa juttu somessa: