Tapsutin rapsutin

Tapsutin rapsutin

Kohta joutuu armas aika mainoshenkilöillekin. Mitähän kaikkea sitä tulikaan touhuttua vuoden aikana?

Oli mielenkiintoisia, haastavia, pieniä ja isoja projekteja. Oli yritysfuusion jälkeistä epämääräisyyttä ja hahmottamisen vaikeutta. Oli myös muutoksia henkilöstössä ja niiden mukanaan tuomaa ahdistusta, ympäristön muutoksista puhumattakaan. Samalla myös tsempattiin ja yritettiin yhdessä ihan pirusti. Oli toiminnan täyteisiä kuukausia! Tekemällä selvittiin ja myös vedettiin itsemme sellaiseen kuntoon, että voimme suunnata luottavaisin mielin kohti tämän kesän riemuja.

Precis on kunnossa ja kehittyy. Kiitos tästä kuuluu ensisijaisesti jokaiselle työntekijälle yhdessä ja erikseen, mutta ehdottomasti myös asiakkaillemme, jotka arvostavat merkityksellistä mainontaa ja haastavat meitä pysymään liikkeessä. Kiitos kuuluu myös yhteistyökumppaneille, joihin olemme voineet luottaa siinä kohtaa kun omat sormet eivät enää riitä.

Palveluammatissa jää kuitenkin usein oma häntä nostamatta. Meillä tämä näkyy siinä, että emme ole pitkään aikaan viestineet niistä värikkäistä viestinnän kokonaisuuksista, joihin viittasin. Kyllä me nekin vielä joku päivä julki saadaan!

Hyvää, valoisaa ja voimauttavaa lomakautta kaikille! Nyt on aika ladata, tepsutella ja rapsutella aamukasteessa.

Heinäkuussa palvelemme vajaalla miehityksellä. Toimistomme on suljettu kokonaan viikot 28 ja 29. Toimintamme palaa täyteen höyryyn taas 1.8., jolloin aloitamme rynnistyksen kohti toimistomme 30 vuotisen taipaleen juhlavuotta!

Jaa juttu somessa: