Precis on nyt vahvempi kuin koskaan

Precis on nyt vahvempi kuin koskaan

Precis vahvistaa entisestään asemaansa alueen vahvimpana markkinointialan osaajana, kun sovittu osakekauppa ja sitä seuraava sulautuminen saadaan valmiiksi syyskuun alussa. Tällä hetkellä yhtiöt eli Mainostoimisto Precis Oy ja Parooninmäen Moukari Oy toimivat konsernina, tuottaen sisältöjä yhdessä ja täydentäen toistensa osaamista. Yhdistyminen luo uuden vahvan toimijan, joka pystyy vastaamaan yhdeltä luukulta asiakkaiden markkinoinnin tarpeisiin laajemmin kuin koskaan ennen.

Panostamme myös voimakkaasti kykyymme hallita erilaisia digitaalisia ympäristöjä. Tästä viimeisimpänä osoituksena on hakeutumisemme maailman johtavan digitaalisen markkinoinnin hallintateknologian, HubSpotin, kumppaniksi.

Markkinoinnin digitalisoituminen on pandemian myötä nopeutunut huomattavasti. Precis on tässä kehityksessä vahvasti mukana ja valmiina auttamaan asiakkaitaan laaja-alaisesti. Lähes 20 ammattilaista, joista jokaisella on oma erikoisalansa, seuraa ja haluaa kehittyä edelleen. Tämän kehityksen tueksi on ympärillämme vahva yhteistyöverkosto, joten harvassa ovat sellaiset tilanteet, että emme pystyisi asiakkaan tarvetta tyydyttämään.

Olemme valmiita antamaan asiantuntemuksemme myös sinun käyttöösi – nyt vahvempana kuin koskaan!

Jaa juttu somessa: