Ideoita syksyn somepostauksiin

Ideoita syksyn somepostauksiin

Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin voi olla aika-ajoin haastavaa. Joskus postauksista puuttuu selvä sisältöidea ja toisinaan päänvaivaa saattaa aiheuttaa sopivan kuvan tai videon puuttuminen.

Sisällöntuotannossa kannattaa keskittyä sellaisten postauksen tekemiseen, jotka tarjoavat lisäarvoa seuraajillesi. Tällaisia postauksia ovat muun muassa erilaiset vinkkipostaukset, seuraajiasi osallistavat ja aktivoivat postaukset sekä rennompi materiaali. Jos tenkkapoo iskee, nappaa alla olevasta listasta jokin idea syksyn somepostauksiin.

  • Jaa ajankohtainen uutinen, joka liittyy työhösi tai alaasi. Kerro myös, miksi jaoit sen.
  • Kurkista kulisseihin; miltä tavallinen työpäivä näyttää juuri sinun yrityksessäsi? Kuvaa video ja jaa se joko feedissä tai storyssa.
  • Järjestä profiilissasi syksyinen arvonta ja kampanjoi sitä.
  • Kysy seuraajilta, miksi he seuraavat kanavaa ja millaista sisältöä juuri he haluaisivat nähdä.
  • Syksyllä kuvituksessa kannattaa hyödyntää punakeltaiseksi värjäytynyttä maisemaa ja järjestää syksyiset kuvaukset esimerkiksi yrityksenne henkilöstön tai uuden tuotteen lanseerauksen vuoksi.

 Jos somen tekeminen ei huvita tai siihen ei löydy aikaa, meiltä saat tehokkaan sometuotannon niin pieneen kuin suureen tarpeeseen, laadukkaita kuvia unohtamatta. Tuotamme somesisältöä sekä maksettuja somekampanjoita sekä suurille, kansainvälisille brändeille että paikallisille yrityksille. Laita viestiä ja laitetaan teidän some kuntoon!

Jaa juttu somessa: