Palvelutarjonta

 

Precis palvelee


Oletko tietoinen siitä, mitä kaikkea Preciksen tarjoamiin palveluihin kuuluu? Varmaankin tiedät, että teemme videotuotantoa jo vuosien kokemuksella, mutta oletko kuullut, että myös koulutamme ihmisiä esiintymään videolla? Koulutuksia järjestämme, jotta yrityksenne henkilökunta olisi valmiina esiintymään paitsi kuvaamissamme yritysvideoissa, myös somevideoilla, mediassa ja kaikkialla muuallakin. Laadukkaita valokuvia olemme ottaneet koko olemassaolomme ajan ja tällä kokemuksella voimme tarjota teille myös koulutusta valokuvaamiseen.
Preciksen tekeminen perustuu siihen, että asiakas voi asioida yhdellä luukulla. Yhteistyökumppanimme laajentavat palvelutarjontaamme entisestään ja lähtökohtana toiminnalle on se, että asiakas ei tarvitse kuin yhden kumppanin, jonka kautta hoituu kaikki asiat.

Markkinointiviestintä

Meiltä saat markkinointiviestintää lähtien aina strategisesta suunnittelusta, yritysilmeestä ja brändäyksestä. Kun edellä mainitut asiat ovat kunnossa, voidaan lähteä miettimään yrityksen, tuotteen tai palvelun markkinoita, tietty kohderyhmät edellä. Missä tavoitamme juuri meille otolliset potentiaaliset asiakkaat. Tämän pohjalta lähdetään luomaan kampanjakokonaisuuksia, sisältöjä ja kanavia miettien. Kanaviin tarvitaan totta kai materiaalia, ja toteutamme markkinointimateriaalit, oli kanava mikä tahansa. Sisällöntuotanto on ydinosaamistamme ja materiaalien suunnittelu sekä toteutus arkipäiväämme. Oli tarpeesi lehti-ilmoitus, digitaalinen kampanja, palvelun brändäys, markkinointistrategia tai mitä vaan tältä väliltä, me autamme.

Visuaalinen suunnittelu

Yrityksesi visuaalinen ilme on markkinointiviestintäsi kasvot. Harkitsemalla tarkkaan yritysilmeesi perusteet teet viestistäsi helposti lähestyttävän ja rakennat samalla luotettavuutta toimintaasi kohtaan. Preciksen avulla luot kasvot yrityksesi toiminnalle eri kanavissa. Visuaalisen suunnittelun palveluumme kuuluu kaikki yrityksen visuaaliset viestit yritysilmeestä sen jalkauttamiseen yrityksen materiaaleihin. Avullamme saat yrityksesi näköisen ilmeen, joka toistuu jokaisessa paikassa, missä asiakas brändiisi törmää. Näin asiakkaan on helppo mieltää yrityksesi ja tarjoamasi palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi.

Videotuotanto

Videotuotanto on kuulunut Preciksen palvelutarjontaan jo vuosien ajan. Meillä on oma videotuotantotiimi, joka kattaa kaiken videon suunnittelusta, tuottamisesta ja käsikirjoituksesta kuvaamiseen ja videon editointiin sekä muuhun jälkikäsittelyyn. Videotuotantomme tukena on muu osaamisemme markkinointiviestinnässä ja visuaalisessa suunnittelussa. Markkinointiviestinnän osaamisemme takaa sen, että löydämme videollesi oikeat jakelukanavat ja viestit, jotka tavoittavat kohderyhmäsi. Visuaalinen suunnittelu tukee videoviestintää osana brändin visuaalisuuden kokonaisuutta ja vahvistaa näin yrityksen visuaalista ilmettä.

Valokuvaus

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Markkinointiviestinnässä kuvien käyttö on elinehto. Pelkkä teksti ei riitä, puhutaan sitten perinteisestä printistä tai digitaalinen markkinoinnista. Kuva on ensimmäinen asia, jonka asiakas yrityksestäsi näkee, ja kaikkihan me tiedämme kuinka suuri vaikutus ensivaikutelmalla on. Ammattimainen ja yrityksen visuaalisuutta tukeva kuvamaailma lisää yrityksen kiinnostavuutta asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden piirissä sekä lisää kauppaa. Missä tilassa sinun yrityksesi kuvamaailma on tällä hetkellä? Aseta itsesi ostajan saappaisiin ja mieti rehellisesti, mitä tämän hetkinen yrityksesi kuvamaailma viestii toiminnastasi. Ovatko kuvat yleisestä kuvapankista, vai ovatko ne juuri teistä?

Digitaalinen markkinointi

Verkkonäkyvyyteen on monia vaihtoehtoja ja kanavia. Riippuen yrityksen kohderyhmistä, on syytä panostaa tiettyihin kanaviin. Yrityksen ei ole järkeä laittaa resurssejaan kanaviin, joissa sen asiakkaat eivät pyöri. Tärkein yrityksen sähköinen kanava on sen omat nettisivut. Kaiken muun näkyvyyden netissä pitäisi ohjata tänne. Asiakkaita voi houkutella nettisivuille esimerkiksi sosiaalisen median avulla tai muilla digitaalisten medioiden kampanjoilla.

Preciksen avulla onnistuu markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus digitaalisesti aina yrityksen digitaalisen olemassaolon perustasta, nettisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta, ulkoisiin kampanjoihin ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Näissä pätee aivan samat lainalaisuudet kuin kaikessa muussakin tekemässämme markkinointiviestinnässä, ’ei se määrä vaan se laatu’. Eli vaikka näkyvyytesi olisi kuinka kattavaa tahansa, mutta olet esillä kanavissa, joissa et kohtaa kohderyhmääsi, on näkyvyys aivan hukkaan heitettyä. Samoin, vaikka tavoittaisit juuri oikeat kohderyhmäsi, mutta viestisi sisältö ei ole kunnossa, on se sama kuin huutaisi kuuroille korville.

Muut palvelutuotteet

Olemme tuotteistaneet osan palveluistamme, jotta voimme palvella sinua asiakkaana paremmin. Näitä palvelutuotteita ovat esimerkiksi verkkokartta, liidikone, Esiintymiskoulutus/Videokoulutus, Valokuvauskoulutus ja Tapahtumavideot. Lisäksi meillä on uusien yhteistyökumppaniemme kautta mahdollisuus tarjota verkkonäkyvyyttä asiakkaillemme ohjelmallisen ostamisen konseptilla sekä markkinoinnin automaatiota. Näistä ja muista palveluistamme saat lisätietoa suoraan ottamalla yhteyttä tai seuraamalla uutiskirjeitämme ja somekanaviamme.


Puuttuuko meiltä jokin palvelu? Haasta meidät ja kerro tarpeesi!
info@precis.fi

 

Mainostoimisto Precis Oy | Viipurintie 4 A (Verkatehdas), 13200 Hämeenlinna | 044 775 2000

Rekisteriseloste