Koulutukset

Luonnollista esiintymistä videokameran edessä

Yhä useammilla yrityksillä on tarve tuottaa itse videosisältöjä. Videot markkinoinnin keinona kasvattavat koko ajan suosiotaan, eikä aina välttämättä budjetti riitä tilaamaan toteutusta alan ammattilaiselta. Kevyitä videototeutuksia pystyy tekemään myös itse. Perusteet on hyvä olla kunnossa, jotta ei tehdä hallaa brändille. Preciksen videokoulutuksessa käydään läpi videotuotannon perusteita tekniikasta esiintymiseen.

Tilaa Preciksen kouluttaja yritykseesi ja laita oma videotuotanto pyörimään.

Parempia valokuvia itsenäisesti

Koetko, että sinulla tai yritykselläsi olisi tarvetta saada otettua itse valokuvia, mutta sormi meinaa mennä suuhun kameran kanssa? Tässä tapauksessa Preciksen tarjoama valokuvauskoulutus on varma valinta. Koulutuksessa käydään läpi kuvaamisen perusteet niin tekniikan kuin kuvausympäristönkin näkökulmasta.

Ota rohkeasti kamera käteen ja tilaa kouluttajamme opastamaan teidät alkuun.

Sosiaalisen median kanavat kuntoon

Sosiaalisen median koulutusten ja workshoppien avulla yrityksesi saa lisää osaamista nykyaikaisen ja tuloksellisen markkinoinnin ja myynnin aikaansaamiseksi sosiaalisen median kanavia hyödyntäen. Toteutamme ja järjestämme sekä henkilökohtaisia sparrauksia että suurempia koulutuksia.

Sosiaalisen median koulutuksissa ja workshopeissa keskitymme tarjoamaan sinun tarpeitasi vastaavan koulutuskokonaisuuden käytännönläheisesti.

Koulutukset

Kysy meiltä lisätietoja

Timo Pietilä

Timo Pietilä

hallituksen pj., Copywriter